Referenties

“Het is bijzonder prettig samenwerken met Cynthia. Ze kent de branche waarin wij actief zijn en draagt regelmatig goede ideeën aan. Ze denkt mee en dat zie je terug in haar werk. Haar warme persoonlijkheid zorgt voor een informele, maar wel professionele, werksfeer“.

Rick Soepenberg
Eigenaar Surplus Select BV


“Cynthia assisteert met het publiceren van een periodieke nieuwsbrief, iets wat jarenlang een ondergeschoven kindje in de organisatie bleef. Door haar georganiseerde manier van werken en consistente planning staat er nu een structuur waar we nog jarenlang mee vooruit kunnen. Omdat ze nieuwsgierig is, buiten de box denkt en communicatief vaardig is, ervaren wij de samenwerking als zeer prettig en is ze een aanwinst voor het bedrijf. Ze is sterk met deadlines en daardoor een zeer betrouwbare kracht in onze communicatie strategie.“

Andrea van Loon
Marketing director Euro manchetten & Compensatoren

 


“Informatief, creatief en prikkelend, zo willen we bij van Beek graag met onze klanten communiceren. Cynthia weet al sinds jaar en dag deze toon te raken in de teksten die ze voor ons schrijft. Daarin is ze ook kritisch en waakzaam om stijl en boodschap in al onze uitingen consistent en duidelijk te laten zijn. Haar opgebouwde kennis over onze producten en markten maakt dat ze net zo makkelijk schakelt met onze verkopers als engineers als het gaat om de beste teksten te schrijven.”

Perry Verberne
Directeur Van Beek

 

 

 


Wij werken nu een jaar samen met Cynthia. Cynthia schrijft voor ons de testimonials, heeft de nieuwsbrief module opgezet, schrijft de nieuwsbrief-items en zorgt er voor dat onze nieuwsbrief op regelmatige basis verschijnt. Cynthia is een gedreven vakvrouw die onze specialistische branche goed kent. Daardoor komt de kern van onze boodschap goed over. Het is prettig samenwerken met Cynthia, dit wordt ook bevestigd door onze klanten, waarmee zij contact heeft tijdens het schrijven van de testimonials. Daarnaast zit Cynthia ons achter de broek, zodat we op tijd onze items bij haar aanleveren. Dit is voor ons prettig, anders versloffen dergelijke zaken door de dagelijkse besognes. Wij zijn blij met Cynthia en haar pakkende teksten en bevelen haar graag aan bij onze relaties.

Bart Kelderman
Mede eigenaar en managing director TBK Group BV

 


“CM communication support begeleidt ons al een aantal jaren met uiteenlopende externe communicatievraagstukken. Onze nieuwsbrieven en berichten op LinkedIn zien er mede door Cynthia altijd super uit! Al de communicatie met CM verloopt zoals je die van een communicatiebureau mag verwachten; Top!”

Emile van Hout
Delft Profielen

 


“Cynthia schrijft maandelijks diverse expertartikelen en columns voor ProcessingProfs. Deze worden door onze doelgroep met veel interesse gelezen. Cynthia weet als geen ander de juiste snaar te raken en de lezer te prikkelen met interessante onderwerpen. Door haar heldere, uitdagende, interessante en leuke manier van schrijven kijken wij elke maand weer uit naar haar artikelen. Bent u op zoek naar een professionele tekstschrijver? Dan bent u bij CM Communication Support aan het juiste adres.”

Danielle Bronk
Online Marketeer ProcessingProfs – onderdeel van Jaarbeurs B.V.

processingprofs

 

 

 


“Ik werk nu meer dan twee jaar met Cynthia waarbij zij het samenstellen en verspreiden van nieuwsbrieven, case studies, persberichten en artikelen verzorgt. Cynthia levert wat is afgesproken en zorgt er ook voor dat anderen dat ook doen zodat de belangrijkste deadlines gehaald worden. Ik waardeer haar vriendelijke en vasthoudende aanpak als plezierig en professioneel.”

Bastiaan Soeteman
Managing Director Lindor Machinefabrieken B.V.

Logo Lindor

 

 

 

 


“Cynthia Meijer ken ik als een professionele tekstschrijver, die ook technische onderwerpen de nodige diepgang kan geven. Ze brengt in een heldere stijl industriële processen tot leven, met een scherp oog voor de commerciële belangen van opdrachtgevers. Haar teksten zijn toegesneden op mijn doelgroep en raken de spijker op de kop.”

Jos Verleg
Hoofdredacteur Bulkgids.nl

bulkgids

 

 

 


“Cynthia is ons geweten, zo kunnen we niet zonder haar. Altijd alert en goed voorbereid, ook in de details. Cynthia levert prima werk af voor de vereniging en is een betrokken en integere teamworker. Ook op persoonlijk vlak is het erg prettig werken met Cynthia en haar team.”

Tom Pruymboom
Voorzitter Machevo & Bulk Vereniging 2014 – heden

machevo

 

 

 

 


“Ik ga graag met professionals om en daar is Cynthia er één van! Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren en het vertrouwen had ze wat mij betreft al héél snel verdiend.”

Armando Turba
Voormalig voorzitter Machevo & Bulk Vereniging 2008-2013

machevo

 

 

 

 


“Cynthia schrijft betrokken nieuwsartikelen met een vlotte pen. De kracht van Cynthia is dat zij ook over heel technische onderwerpen in begrijpelijke taal kan communiceren. Onze vertalers vertalen dan ook graag de artikelen die door CM Communication Support geschreven zijn.” In onze nieuwsbrief van oktober 2017 hebben wij zelfs een artikel gewijd aan onze jarenlange samenwerking.

Martine Kuijs

MK Vertalingen

MK vertalingen

 

 

 

 


“Cynthia heeft Q-Energy geholpen met het opzetten van een systeem voor het periodiek versturen van professionele nieuwsbrieven en het verzorgen van free publicity publicaties. Naast het opzetten van een kwalitatieve mailinglijst zorgde Cynthia op haar eigen wijze voor de opmaak, het ophalen en beoordelen van de content en de eindredactie. Ik kan Cynthia adviseren voor kleine en middelgrote MKB bedrijven die overwegen een gedeelte van hun communicatie in vertrouwen uit handen te geven.”

Harry IJpma
Directeur Q-Energy

referenties

 

 

 


“Dank voor je inspanningen afgelopen jaar. Het huidige succes van de vereniging kon uitsluitend met jou.”

Het bestuur 2010
Machevo & Bulk Vereniging

machevo

 

 

 

 


“Super bedankt voor al je werk aan onze nieuwe website.”

Het Online Team
Q-Energy

referenties